Løvens Hus – Støtte og hjælp til iværksættere og start-ups

Den gamle vin -og spritfabrik i Svendborg, nu ALTI ERHVERVSPARK har sat et nyt skib i søen. Intention er at aktivere, støtte og hjælpe iværksættere og start-ups, under Erhvervsparkens paraply. ALTI ERHVERVSPARK disponerer over 26000 m2 fødevaregodkendte og særdeles velholdte produktions og lagerlokaler, som allerede omfatter store veletablerede virksomheder. Desuden mindre virksomheder under udvikling i et innovativt og aktivt miljø. samt lagerhotellet BUKBOX, fine moderne og møblerede kontorer og Classic car opbevaring af biler.

Vi har valgt at kalde konceptet for “LØVENS HUS” og vi tilbyder Iværksættere gratis husleje, imod at vi til gengæld får en del af iværksætterens virksomhed, og således inspireret af, og i tråd med TV serien “Løvens hule” som vises på DR1. De iværksættere som ønsker at benytte sig af muligheden får gratis husleje. Vi vurderer og forhandler med iværksætteren efter princippet “Inde eller ude”, og i de tilfælde hvor vi er ude, tilbydes iværksætteren at etablere virksomheden i ALTI ERHVERVSPARK på normale markedsvilkår.

Lyder det spændende? For flere oplysninger kan du ringe til
Peer Ishøj +45 20 90 63 23 eller Hans Bukkehave +45 28 44 39 99
Eller skriv en mail til os

Besøg os

Alti Erhvervspark
I/S Rødeledsvej
Rødeledsvej 70
5700 Svendborg

Kontakt

Telefon: 2090 6323
pie@altipark.dk
cvr. 3887 3520

Følg os

Copyright © 2022 Alle rettigheder forbeholdes.
Privatlivspolitik - Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram